Programma israel

VAN ROMPAEY TRAVEL
Rode kruislaan 7
2400 MOL

014 31 38 51
Met SN Brussels naar Tel Aviv. Ontvangst op de luchthaven door de gids en transfer naar Dan Panorama Tel Aviv voor overnachting.
Ontbijt in het hotel. Daarna kennismaking met de kosmopolitische stad Tel Aviv. We maken een tour door de stad en bezoeken ook Jaffa, volgens de Bijbel na de zondvloed gesticht door Jafet, de zoon van Noach. Bezoek aan het huis van Simon de leerlooier. Lunch onderweg en in de namiddag gaat de tocht naar het noorden, naar Caesarea en Haifa met overnachting in Akko. Caesarea ligt halfweg tussen Tel Aviv en Haifa en is één van de belangrijkste archeologische plaatsen van Israël. Op deze plaats bouwde Herodes een schitterende stad en noemde deze naar Augustus Caesar, de Romeinse keizer. Haifa ligt aan de voet van de berg Karmel. Bezoek aan het Karmelieten klooster.
Avondmaal en overnachting in Hotel Palm Beach in Akko, de meest charmante en complete oude stad van het Heilig land.
Na het ontbijt bezoek aan El Jazzarmoskee en de ondergrondse kruisvaarderstad. Na de lunch gaat de rit verder richting Tiberias met onderweg bezoek en de Golan hoogvlakte. In de late namiddag aankomst in Tiberias. Avondmaal en overnachting in kibbutz Ein Gev Galilea.
Vandaag verkennen we de directe omgeving van het meer van Galilea, met zijn vele bekende Bijbelplaatsen uit het Nieuw Testament. We bezoeken Kapernaüm (schuilplaats van Jezus nadat hij uit Nazareth was weggejaagd) en de opgravingen van de oude synagoge. Verder staan de berg der Zaligsprekingen en Tabgha (verhaal van de vijf broden en twee vissen – Kerk van de Wonderbare Spijziging) op het programma. Na de lunch maken we een boottocht op het meer van Tiberias. In de late namiddag keren we terug naar de kibbutz voor avondmaal en overnachting.
Deze rit gaat via Kana en Nazareth (vroegere verblijfplaats van Maria en Jozef) naar Jeruzalem. Avondmaal en overnachting in Hotel Leonardo.
Na het ontbijt begint de trip bij de Olijfberg. Deze heuvel ligt ten oosten van de stad met vanaf de top een schitterend uitzicht over de oude stad. Wandeling langs de Joodse graven en Dominus Flevitkapel naar olijvenhof met een bezoek aan de Basiliek der Naties en de tuin van Gethsemane. Via de Stefanuspoort komen we de oude stad binnen en bezoeken de St Anakerk en Bethesdavijver. We wandelen verder via de verschillende staties van de Via Dolorosa tot aan de Heilig Grafkerk. Nadien bezoek aan de berg Sion, de Zaal van het Laatste Avondmaal en de Klaagmuur. Avondmaal en overnachting in Hotel Leonardo.
In de voormiddag bezoeken we Bethlehem, geboortestad van Jezus. Bethlehem staat onder controle van de Palestijnse Autoriteit. We bezoeken de Geboortekerk. Na de lunch is het de beurt aan het nieuwe stadsgedeelte van Jeruzalem met o.m. bezoek aan de Knesset en het Israël museum. Een bezoek aan het monument ter nagedachtenis van de Holocaust in Yad Vashem staat eveneens op het programma. Avondmaal en overnachting in Hotel Leonardo.
Na het ontbijt vertrek richting Eilat. Maar eerst nog een bezoek aan de Dode Zee, Qumram en Massada. In Qumram werden de Dode Zeerollen ontdekt en in Massada vind je een afgelegen bergfort (uit 1ste of 2de eeuw v.Ch.) op 440 m boven de Dode Zee. Nadien gaat de rit door de Negev woestijn verder tot Eilat. Hier logeren we in Hotel Dan Panorama.
Vandaag zal zeker een hoogtepunt van de reis zijn… bezoek aan Petra. In Arava is de grensovergang met Jordanië. Vanaf hier is het nog ongeveer 2 uren rijden tot in Petra. We hebben de ganse dag tijd om deze indrukwekkende archeologische plaats te bezoeken en keren in de late namiddag terug naar Eilat. Avondmaal en overnachting in Dan Panorama.
Ontbijt in het hotel en in de loop van de voormiddag vertrek naar Tel Aviv. Hier dineren we samen een laatste maal op Israëlische bodem en om 00.20 u. (16/10) nemen we de vlucht naar Brussel.
Vluchten heen en terug + luchthaventaksen.
Programma zoals beschreven met Nederlandstalige gids.
Alle transfers en bagagedienst op luchthaven en in hotels.
Dagtrip naar Petra en grensbelasting Jordanië.
Alle inkomgelden.
Vervoer autocar met airco.
Verblijf op basis van half pension en afscheidsdiner op 15/10.
Annuleringsverzekering en bijstandsverzekering.
Persoonlijke uitgaven en dranken.
Niet vermelde middagmalen.
Fooien (ongeveer 6 euro per dag per persoon).
Noodzakelijke documenten:Internationaal paspoort (nog 6 maanden geldig na terugkeer).
Minimum aantal deelnemers: 20 personen.

Source: http://www.vanrompaeytravel.be/PROGRAMMA%20ISRAEL%202012.pdf

Slide

A better environment for the children - proposed courses of actions in Denmark known about the influence of Courses of action from the working abilities, cancer, poisoning and hearing this knowledge and provided cals, noise and indoor climate which mental exposures with a significant effect on the health of children. Examples of environmental exposures to hazardous compounds - and e

Untitled

anno V, numero 18spedizione in abbonamentopostale - 70% - D.C.I. PNTrimestrale dei Centri di Aggregazione Giovanile della provincia di Pordenone Pordenone Locandina di Sonorika 2007, grafica di Sandro Corazza Note da Sonorika Ma che musica ragazzi! La musica racconta i giovani [p. 9] Il punto di vista: intervista a Teho Teardo Intervista a R. Buttignol Tutti al cyber-m

Copyright © 2010-2014 Internet pdf articles